Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća na istoku Hrvatske

Vozač pretjecao pa udario u drugo vozilo, nekoliko je ozlijeđenih: Policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Vozač koji je nepropisnim pretjecanjem izazvao prometnu nesreću na državnoj cesti D-2 zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život.

U petak oko 9:35 sati na državnoj cesti D-2 između Vukovara i Trpinje dogodila se prometna nesreća u kojoj je više osoba ozlijeđeno.

Očevidom je utvrđeno kako je 66-godišnjak iz Osijeka osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka, u zavoju preko neisprekidane uzdužne linije, započeo pretjecanje osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnjak iz Trpinje, te pritom udario u teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom osječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak iz Bršadina.

Uslijed udara automobil osječkih registracijskih oznaka se odbio udesno i udario u automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojeg je pretjecao, nakon čega su oba automobila sletjela na zelenu površinu, objavila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripadnici srpske paravojske Osumnjičeni za ratni zločin u Vukovaru: Iz podruma izvukli civile, odveli ih na polje i ubili, među njima je bilo djece

U prometnoj nesreći 66-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život. Putnica u njegovom automobilu, 66-godišnjakinja iz Osijeka, je teže ozlijeđena, dok su 54-godišnji vozač i 72-godišnja putnica iz Trpinje lakše ozlijeđeni.

Od svih vozača su uzeti uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Protiv 66-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Nakon završetka očevida, dionica državne ceste D-2 između Trpinje i Vukovara je u 14:45 sati otvorena za promet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene