Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio drugog vozača

Vozač koji je vozio suprotnim smijerom na A3 bio je pijan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 18:15 sati na autocesti A3, na dionici čvora Jankomir–Sveta Nedjelja, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su osobe su lakše ozlijeđene.

Nesreću je skrivio 48-godišnji vozač kamiona marke Man, čakovečkih registracija, koji je pod utjecajem alkohola (1,44 promila u krvi) i krećući se suprotnim smjerom autoceste izazvao frontalni sudar s Peugeotom 207, kojim je upravljao 43-godišnji vozač. Nakon sudara kamion se nastavio kretati suprotnim smjerom autoceste te udario i u Audi A6 Avant, austrijskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnji vozač iz BiH. Kamion se zaustavio tek nakon udara u metalnu ogradu.

Pročitajte i ovo Besplatna sljemenska žičara - 1 Svi na Sljeme Zagrepčani napokon dočekali i taj dan: "Odlična inicijativa, ali ne bi bilo loše..." Svinje - 1 Policija na terenu Dvije prometne nesreće kod Zagreba: Svinje izazvale kaos kod Svete Helene, dio krana pao na cestu kod Svete Nedelje

Od siline naleta Audi A6 je odbačen na prikolicu drugog kamiona marke Man zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 54-godišnjak. Vozač Audija A6 podlegao je ozljedama zadobivenim u sudaru, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, izvijestila je PU zagrebačka.

Vozaču Peugeota i pijanom vozaču kamiona, koji su u nesreći zadobili lakše tjelesne ozljede liječnička je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica. Zbog prometne nesreće od 18:15 do 22:25 sati bio je obustavljan promet na dionici čvora Jankomir–Sveta Nedjelja. Policija isto tako moli moguće očevice nesreće da se jave svojoj najbližoj policijskoj postaji, ili da nazovu broj telefona 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene