Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vodice: Suprug silovao suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 46-godišnjeg muškarca iz Vodica podnesena je kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je silovao svoju suprugu i nasilničkog ponašanja te je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, izvijestila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

Nakon što je jučer dovršena kriminalistička obrada, utvrđeno je kako je osumnjičeni u noći s 21. na 22. siječnja u obiteljskoj kući svoju 47-godišnju suprugu prisilio na spolni odnos. 

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

On je također cijele protekle godine, kako navode u policiji, svojoj supruzi prijetio i fizički ju zlostavljao.

Na osnovi naloga istražnog suca u Šibeniku policija je obavila i pretragu kuće te je tom prilikom pronašla i oduzela ilegalno oružje, no o kojem je oružju riječ u nisu htjeli reći.

Zbog toga će protiv 46-godišnjeg Vodičanina policija, uz kaznenu prijavu zbog prekršaja Zakona o zaštiti nasilja u obitelji i Zakona o oružju, podnijeti i prijavu Prekršajnom sudu u Šibeniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene