Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vinkovački policajac osumnjičen je da je prije dva dana prijeteći službenim pištoljem maskiran opljačkao sportsku kladionicu 'Fortuna' u Zvonimirovoj ulici u Vinkovcima.


Njegovi kolege danas su izvijestili kako su nakon dvodnevne  istrage utvrdili da je upravo 39-godišnji policajac u nedjelju oko 12,30 sati maskiran ušao u kladionicu i prijeteći pištoljem od 28-godišnje službenice zatražio novac. Odnio je zasad nepoznatu svotu novca.

Vezani članci Milan Bandić Bandić odbijao odgovoriti na pitanja o ručku uz taktove Cece: "Fućka mi se tko što snima i šalje..." Ilustracija Vinkovci prelaze na online nastavu: "Ovo činimo kako bismo suzbili zarazu na što manju mjeru"

Načelnik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Stipica Kuna izvijestio je da je policajca odmah udaljio s dužnosti te da će ga tijekom dana privesti istražnome sucu Županijskoga suda u Vukovaru.

Neslužbeno se doznaje da je policajac - razbojnik u dugovima, a mediji nagađaju da je iz kladionice ukrao 18.000 kuna te da je policija u njegovoj kući pronašla 8000 kuna.