Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojništvo u kladionici

Vinkovci: Policajac službenim pištoljem opljačkao kladionicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinkovački policajac osumnjičen je da je prije dva dana prijeteći službenim pištoljem maskiran opljačkao sportsku kladionicu 'Fortuna' u Zvonimirovoj ulici u Vinkovcima.

Njegovi kolege danas su izvijestili kako su nakon dvodnevne  istrage utvrdili da je upravo 39-godišnji policajac u nedjelju oko 12,30 sati maskiran ušao u kladionicu i prijeteći pištoljem od 28-godišnje službenice zatražio novac. Odnio je zasad nepoznatu svotu novca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Poginuli mladići, vozač se BMW-om zabio u stablo? "Znam dečka, nedavno je kupio auto, nikada nije divljao po cesti"

Načelnik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Stipica Kuna izvijestio je da je policajca odmah udaljio s dužnosti te da će ga tijekom dana privesti istražnome sucu Županijskoga suda u Vukovaru.

Neslužbeno se doznaje da je policajac - razbojnik u dugovima, a mediji nagađaju da je iz kladionice ukrao 18.000 kuna te da je policija u njegovoj kući pronašla 8000 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene