Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upravljao Mercedesom

Vikend rekorder: 25-godišnji Zagrepčanin jurio 247 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetpetogodišnji Zagrepčanin za upravljačem Mercedesa C 320 CDI u petak je na putu prema Zagrebu zaustavljen kod odmorišta Janjče na autocesti A1.

Umjesto dozvoljenih 130 kilometara na sat, mladić je uhvaćen kako vozi 247 kilometara na sat te je protiv njega podnijet Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Zagrepčanin se upisao kao vikend rekorder u prekoračenju brzine, dok je njegov "kolega" po alkoholu bio 62-godišnji Gospićanin.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Ilustracija Kroz Liku Divljao po cesti brzinom od 230km/h, evo kakvu je kaznu dobio

Njemu je u nedjelju u Smiljanskoj ulici u Gospiću izmjereno 2,78 promila alkohola u krvi. Zbog namjere da nastavi s kršenjem prometnih propisa Gospićanin je zadržan u policiji do otrežnjenja, izvijestila je lička policija.Tijekom vikenda provedene su preventivno-represivne akcije usmjerene na sankioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Utvrđeno je 115 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom te pet prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. (VLM Agencija)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene