Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog previše buke

VIDEO Incident u Trogiru: Fizički obračun s češkom turistkinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas se u jednom od trogirskih apartmana dogodio incident u kojem je došlo do fizičkog obračuna između češke turistkinje i lokalnog mještanina.

Dvije Češke turistkinje s troje djece, koje provode praznike na Jadranu, odnosno u Trogiru, noćas su se našle u verbalnom i fizičkom sukobu sa šogorom vlasnika apartmana u kojem borave, doznajemo od tih turistkinja.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> Incident u Vukovaru: Prekršajna prijava protiv 23-godišnjaka

Incident se dogodio iza ponoći, doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, a na teren je poslan i policajac koji obavio izvid. Utvrđeno je kako su u incidentu sudjelovale dvije češke državljanke i mještanin. Policija je obavila razgovor s vlasnikom apartmana, a turistkinjama je upućen poziv da se jave u policiju i daju iskaz, što one dosad nisu učinile.

''U obom trenutku nema nikakvih prijava s obzirom da je u tijeku kriminalističko istraživanje vezano uz utvrđivanje eventualne prekršajen odgovornosti sudionika ovog događaja'', rekla je glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Neslužbeno doznajemo kako je povod incidentu bila buka koju su Čehinje pravile. Prvo su zamoljene da se utišaju, no kad su se počele smijati na upozorenja, to je zasmetalo šogoru vlasnika pa je jednu od Čehinja divljački udario.

Češki konzulat u Splitu nije zaprimio nikakvu dojavu o navedenom incidentu.

U našu redakciju stigla je i snimka incidenta, snimljena kamerom s mobitela.

Sve novosti oko ovog slučaja nastavite pratiti na DNEVNIK.hr-u!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene