Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pali' zbog nesmotrenosti

Ekskluzivna snimka laboratorija za preradu droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani malog sela u Međimurju bili su u čudu, kako njihovi mladi susjedi vrijedno svaki dan idu u polje i bave se poljoprivredom po najvećem suncu. Međutim, sadili su marihuanu i završili iza rešetaka. Policija je uz travu pronašla i 14 kilograma hašiša. Kamere Nove TV ekskluzivno su snimile i njihov pravi mali laboratorij za preradu narkotika i uzgoj marihuane.

Osumnjičeni su se nadali imati četiri žetve marihuane na godinu. Svi oni do sada nisu kazneno prijavljivani, a drogu su u unajmljenom stanu proizvodili 21-godišnjak i 28-godišnjak s područja Varaždina. Ovo je četvrti laboratorij na području te policijske uprave. 'Ulična vrijednost zapljenjenog hašiša iznosi 1.300.000 kuna, a ulična vrijednost zaplijenjenog skunka, isto tako razvrstanog za prodaju, je 100 kuna po gramu', kazao je Danijel Mikulić iz PU međimurske.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Iako policija nije željela otkriti adresu na kojoj su otkrili laboratorij, susjedi iz zgrade u naselju Banfica otkrili su kako se radi o stanu na osmom katu te kako su varaždinski ilegalni laboranti 'pali' zbog svoje nesmotrenosti. 'Onaj lopov koji je to tu radio pozvao je jednog kolegu da nešto vidi ili da mu da nešto. I kada je ovaj došao na vrata i vidio u stanu nekakav labaratorij, s dekama obložene zidove i neka svjetla, zabezeknuo se, no nije rekao ništa. Ali kasnije je nazvao policiju', rekao je jedan susjed.

Policija nastavlja kriminalističku obradu oko ovog slučaja. Ustrajni su otkriti sve pomagače ove kriminalne skupine, a najavili su i nova uhićenja već narednih dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene