Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

pretraženi i stanovi

Velika akcija USKOK-a: Policija upala u zgradu Ministarstva graditeljstva, priveden načelnik sektora za pravne poslove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PNUSKOK je, po nalogu USKOK-a, tijekom dana pretražio urede u zgradi Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, kao i neke stanove u Zagrebu i Splitu. Uhićeno je više osoba, a među njima je i Josip Bienenfeld, načelnik Samostalnog sektora za pravne poslove Ministarstva.

Policajci su tijekom poslijepodneva pretražili više prostorija i stanova na području Hrvatske u sklopu zajedničke akcije PNUSKOK-a i USKOK-a. Navodno su pretraženi stanovi u Zagrebu i Splitu. 

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela Ilustracija USKOK potvrdio Optužen trojac: Obilazili bankomate u ime Fine, tražili mito i krivotvorili dokumente

Tijekom poslijepodneva pretraženi su i uredi u zgradi Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u Zagrebu, piše Jutarnji list.

DNEVNIK.hr neslužbeno doznaje da je priveden Josip Bienenfeld, načelnik Samostalnog sektora za pravne poslove. Bienenfeld je uhićen još u ponedjeljak, a tijekom današnjeg dana pretražen mu je ured. 

U Ministarstvu doznajemo da su djelatnici USKOK-a danas pretraživali, kako kažu, ured jednog službenika i izuzeli su njegovu dokumentaciju. 

Iz Ministarstva poručuju da su istražiteljima ustupili sve što su tražili te da im je u interesu da se situacija što prije rasvjetli. 

Prema nekim neslužbenim informacijama privedeno je još nekoliko ljudi s područja Zagreba i Splita. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene