Ubojstvo i samoubojstvo kod Varaždina (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)
Ubojstvo i samoubojstvo kod Varaždina (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)

Dvije mrtve osobe pronađene su na parkirališu trgovačkog centra u mjestu Nedeljanec pokraj Varaždina, izvijestila je policija.


Utvrđeno je da su se 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac na parkiralište dovezli osobnim vozilom oko 6 sati ujutro te da je najvjerojatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio prvo djevojku, a potom i sebe.

Policijska uprava (PU) varaždinska izvijestila je u subotu da je očevidom, provedenim zbog dojave da su na parkiralištu trgovačkoga centra u Nedeljancu blizu Varaždina u osobnome vozilu pronađene dvije mrtve osobe, utvrđeno da je muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio prvo djevojku, a potom i sebe.

U izvanrednom priopćenju varaždinska policija podsjetila je da je u subotu ujutro u 6:45 sati Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske primio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkoga centra u Nedeljancu, u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac na to parkiralište dovezli osobnim vozilom oko 6 sati ujutro. Očevidom koji je proveo zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima PU varaždinske, utvrđeno je da je najvjerojatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio prvo djevojku, a potom i sebe.

Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovoga događaja.

Prema pisanju Varaždinskih vijesti, djevojka bila rodom iz Završja gdje je i živjela sa svojim ubojicom koji je inače bio iz Koretinca. Iza nje je ostalo 5-godišnje dijete koje je imala iz prijašnje veze. (I.D. /Hina)