Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FIlmska jurnjava u Varaždinu

Varaždin: S marihuanom u automobilu bježao policiji i sudarao se s njihovim vozilima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinski policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojega sumnjiče da je počinio više kaznenih djela.

Naime, u nedjelju oko 20.30 sati, na državnoj cesti između Selnika i Ludbrega, varaždinski policajci su pokušali uporabom svjetlosnih znakova te svjetleće stop tablice, zaustaviti osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak, a zbog sumnje da prevozi predmete koji potječu iz počinjenog kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

On je tom prilikom namjerno, stražnjim lijevim dijelom svojeg vozila, udario u prednji desni dio službenog policijskog vozila s upaljenim svjetlosnim signalima kojim je upravljao policajac. Nakon udara, u cilju izbjegavanja policajaca, nastavio se kretati osobnim vozilom Ulicom Vatroslava Lisinskog u smjeru centra Ludbrega.

Tom prilikom je policajac s prethodno udarenim vozilom, pretekao njegovo vozilo te ga blokirao. 25-godišnjak je najprije zaustavio vozilo, a potom je u namjeri bijega krenuo vozilom velikom brzinom unatrag i namjerno udario u drugo službeno policijsko vozilo s upaljenim svjetlosnim signalima, kojim je upravljao drugi policajac.

U cilju sprječavanja daljnjeg bijega 25-godišnjaka, policajci su nad njim upotrijebili sredstva prisile, nakon čega je doveden u Policijsku upravu varaždinsku. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretraženo je osobno vozilo i stan kojima se navedeni koristi te je u vozilu pronađeno ukupno oko 67 grama materije nalik na drogu marihuanu.

Pritvoren je uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene