Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi mu kaznena prijava

Užas u Belom Manastiru: 27-godišnjak vilama zatukao psa koji je zapeo u ogradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadležnom državnom odvjetništvu policija će protiv 27-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu jer ga tereti za kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja.

Zbog sumnje da je vilama usmrtio psa policija će kazneno prijaviti 27-godišnjaka iz Belog Manastira, izvijestila je u srijedu PU osječko-baranjska.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnjak, u ponedjeljak 25. veljače, u dvorištu obiteljske kuće u Belom Manastiru 27, zatekao tuđeg psa, koji je pokušavao izaći iz dvorišta kroz otvor na ogradi. Pas je zapeo u otvoru ograde, a 27-godišnjak ga je udarao vilama te ga usmrtio.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija će protiv 27-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu jer ga tereti za kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja, navode iz PU osječko-baranjske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene