Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Bedekovčini

Upao u ured u Bedekovčini i izrešetao direktora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
62-godišnji R. H. radnik prijevozničke tvrtke Baćani jutros u 9.10 u Bedekovčini je u 38-godišnjeg direktora ispalio tri hica iz pištolja.

'Napadnuti direktor ranjen je u ruku, nogu i trbuh. Napadač je pobjegao, nakon čega ga je policija telefonskim putem kontaktirala. Poslije razgovora, u 10.05 sati samovoljno se predao', potvrdio je za Dnevnik.hr. Stjepa Petrinec, zamjenik glasnogovornika PU krapinsko-zagorske. Nakon liječničke pomoći u zabočkoj bolnici, gdje su rane okvalificirane kao teške, ali nisu opasne za život, napadnuti direktor je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Novu bolnicu u Zagreb, gdje je zadržan na liječenju.Mediji navode kako je motiv pokušaja ubojstva uručenje otkaza 62-godišnjem radniku prije dvije godine. Naime, otkaz je dobio preporučenom pošiljkom, što je on smatrao nedoličnim te je pravdu krenuo dokazati sudskim putem.

Pročitajte i ovo Prosvjed Kaos na ulicama VIDEO Prosvjednici bacaju molotovljeve koktele na zgradu albanske vlade: Optužuju premijera za nepotizam i korupciju Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene