Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

62-godišnji R. H. radnik prijevozničke tvrtke Baćani jutros u 9.10 u Bedekovčini je u 38-godišnjeg direktora ispalio tri hica iz pištolja.


'Napadnuti direktor ranjen je u ruku, nogu i trbuh. Napadač je pobjegao, nakon čega ga je policija telefonskim putem kontaktirala. Poslije razgovora, u 10.05 sati samovoljno se predao', potvrdio je za Dnevnik.hr. Stjepa Petrinec, zamjenik glasnogovornika PU krapinsko-zagorske. Nakon liječničke pomoći u zabočkoj bolnici, gdje su rane okvalificirane kao teške, ali nisu opasne za život, napadnuti direktor je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Novu bolnicu u Zagreb, gdje je zadržan na liječenju.Mediji navode kako je motiv pokušaja ubojstva uručenje otkaza 62-godišnjem radniku prije dvije godine. Naime, otkaz je dobio preporučenom pošiljkom, što je on smatrao nedoličnim te je pravdu krenuo dokazati sudskim putem.

Vezani članci Policija, ilustracija Preminuo muškarac koji je prije nekoliko dana upucan u glavu i ostavljen na cesti u Klisu Policija, SAD Najmanje osmero mrtvih i više ranjenih u pucnjavi u skladištu FedExa u SAD-u. Napadač počinio samoubojstvo