Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon tečke nesreće

Unesrećenu djevojku pregazio vozač Megana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića i djevojka zadobili su teške ozljede u prometnoj nesreći, koja se dogodila rano jutros oko 4.40 sati na cesti Cerovlje-Buzet.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Do nesreće je došlo nakon što je 19-godišnji I.B., vozeći Renault Megane, zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom te sletio s ceste i zabio se u stablo. Osim vozača, teške ozljede zadobili su i 17-godišnja djevojka te 20-godišnji E.S., no prije nego li su prebačeni u bolnicu na liječenje, dogodila se umalo još jedna nesreća, koja srećom nije tragično završila.

Naime, na maloljetnu djevojku, dok su svo troje čekali pomoć, naletio je drugi Renault Megane, kojim je upravljao 18-godišnji M.G. iz Cerovlja, i kojem je policija kasnije izmjerila 0,27 promila alkohola u krvi. Nije uspio zakočiti na vrijeme i prešao joj je preko tijela, piše Barkun. Nakon djevojke, mladi vozač udario je autom i 24-godišnjeg S.R., koji je pomagao unesrećenima i kojeg je, na svu sreću, samo lakše ozlijedio.

'Protiv 19-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, a za vozača drugog automobila o kaznenoj odgovornosti odlučit će se u dogovoru s državnim odvjetništvom', rekla je Nataša Rogić, glasnogovornica PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene