Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas u Glini

Uhvaćem muškarac koji je prijetio, krao i pljačkao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Glini je danas uhvaćen 26-godišnjak koji je sinoć, nakon nasilja nad nevjenčanom suprugom u kući kod Ivanić Grada, pištoljem prijetio policajcima, a potom u bijegu upao u jednu kuću, ukrao automobil i opljačkao benzinsku postaju.

Sve je počelo oko 21,40 sati kada je 30-godišnjakinja zbog nasilničkog ponašanja 26-godišnjeg nevjenčanog supruga pozvala policiju. Kada je žena otvorila vrata dvojici policajaca, 26-godišnjak je naoružan pištoljem pobjegao u dvorište iza kuće i jednom policajcu zaprijetio da će pucati. Policajac mu je naredio da se preda, no on je pobjegao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Muškarac s pištoljem (Ilustracija: Getty Images) Krim istraživanje Podstrana: Zaustavljao automobile i vozačima prijetio pištoljem, policija ga uhitila

Petnaestak minuta kasnije 53-godišnjak iz mjesta Derežani kod Ivanić Grada javio je policiji da mu je u kuću ušao nepoznati muškarac i prijeteći pištoljem ukrao ključeve osobnog automobila 'VW passat'. Tamo su odmah upućene sve raspoložive policijske ophodnje, no 26-godišnjak je već nestao, ali nije ukrao 'passat'.

Opljačkao i benzinsku postaju

Nedaleko od tog mjesta naišao je na 20-godišnjaka koji je osobnim automobilom 'ford fiesta' ulazio u dvorište. Bjegunac mu je zaprijetio pištoljem i ukrao automobil. Oko 23.25 sati zaposlenik benzinske postaje u Lukarišću javio je da ga je naoružani mladić zatražio novac, ulio benzin u "ford fiestu" i pobjegao.

No, danas oko 10,30 sati policija ga je zaustavila u Glini i uhitila. Osim potvrde da je bjegunac uhićen i priveden u glinsku policijsku postaju glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba nije znala druge pojedinosti, odnosno je li 26-godišnjak pružao otpor. Riječ je, inače, o osobi koja u policijskom dosjeu ima desetak prijava za obiteljsko nasilje, krađe, teške krađe i zlouporabu droga. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene