Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijedio mladića

Uhićen zbog pokušaja ubojstva bejzbol palicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska je policija uhitila 21-godišnjaka osumnjičenog da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju i on će, nakon dovršene kriminalističke obrade, biti priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Zadru.

Kako je jutros izvijestila zadarska Policijska uprava, 21-godišnjak se sumnjiči da je 15. prosinca oko ponoći u Zadru drvenom bejzbolskom palicom udario 19-godišnjaka po glavi i pritom ga teško ozlijedio.

Pročitajte i ovo Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Nekoliko napadača teško ozlijedilo 19-godišnjaka

Protiv 21-godišnjaka podnosi se i optužni prijedlog zbog prekršaja. Optužni prijedlog podnosi se zbog prekršaja protiv još jednoga 21-godišnjaka koji je s njim bio u društvu kada se dogodilo to kazneno djelo. Riječ je o počinjenim prekršajima iz Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira. Inače, ozlijeđeni 19-godišnjak podvrgnut je operaciji u zadarskoj Općoj bolnici i, kako se neslužbeno doznaje, život mu nije u opasnosti. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene