Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži još jednog napadača

Uhićen vođa napada na restoran u Hvaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni 30-godišnji Markulin trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi po završetku koje će biti zadržan u pritvoru.

U petak ujutro pronađen je i uhićen 30-godišnji Ante Markulin, "vođa" napada na hvarskog ugositelja i vlasnika restorana Marinero, vršnjaka Franu Žuvelu, prenosi Dalmacija News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na Hvaru Napili se pa mahali nožem i vrijeđali žene: Dohvatili se i policajaca, no nisu se dobro proveli Ilustracija Završio iza rešetaka Pijan divljao na trajektu: Vikao i galamio, vrijeđao putnike i osoblje pa napao kapetana

Uhićenog Markulina u pritvoru će ispitati DORH, a policija još uvijek traga za 29-godišnjakom iz Sinja, koji je posljednji član napadačke skupine na spomenutog vlasnika restorana.

Kaos, pucnjava i suzavac na Hvaru: Demolirali restoran, pretukli vlasnika pa ih napali mještani

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer Hvarom je zavladao kaos nakon što su petorica napadača upali u spomenuti restoran te napali njegovog vlasnika, kojemu je jedan od napadača slomio i stolicu na leđima, dok su ostali napravili štetu od 20.000 kuna uništavanjem interijera.

Vlasnika restorana napadači su udarili šakom u glavu te ga pogodili s tri krigle u glavu, piše Dalmacija News.

Nakon što su pobjegli s mjesta događaja, ali su ih nedugo nakon napada pronašli mještani i prijatelji vlasnika restorana te je izbila masovna tučnjava, koju je hicem u zrak iz pištolja zaustavio policajac. Drugi incident se dogodio pred policijskom postajom na Hvaru, gdje je policija morala upotrijebiti i suzavac.

U utorak rano ujutro na hvar je stigla i interventna policija kako bi osigurala mir. kaos i nemiri su otad prestali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene