Policija, ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

U Crikvenici uhićen 35-godišnjak za kojim je bila na snazi međunarodna potraga.


U četvrtak oko 10 sati na crikveničkom području uhićen je 35-godišnji hrvatski državljanina D.H., za kojim je bila na snazi međunarodna potraga, kao i europski uhidbeni nalog.

Vezani članci Kune, ilustracija (Foto: Pixsell, Goran Ferberzar) U garaži u centru Rijeke pronađena kuverta s novcem, policija traži vlasnika Očevid u Čavlima kod Rijeke (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 5 Objavljeni novi detalji ubojstva kod Rijeke: Supruzi je pucao iz puške u glavu, preminula je odmah

Muškarca se sumnjiči za počinjenje više kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta u sastavu zločinačkog udruženja koje je organizirao i vodio te je takvim kriminalnim aktivnostima državni proračun Republike Hrvatske oštećen za više od 7 milijuna kuna.

Uhićeni 35-godišnjak u bijegu se nalazio od ožujka ove godine, otkad specijalizirani policijski timovi za njim intenzivno tragaju. Ovo je jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca, koji se nalazio i na europskoj listi najtraženijih European Most Wanted.

Na uhićenju 35-godišnjaka su radili riječki i bjelovarski policajci u suradnji s FAST jedinicom MUP-a RH. On će biti prepraćen u Istražni zatvor u Zagrebu.