Policija, ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U Crikvenici uhićen 35-godišnjak za kojim je bila na snazi međunarodna potraga.


U četvrtak oko 10 sati na crikveničkom području uhićen je 35-godišnji hrvatski državljanina D.H., za kojim je bila na snazi međunarodna potraga, kao i europski uhidbeni nalog.

Vezani članci Predsjednik SAD-a Donald Trump Policija na državnoj granici uhitila ženu za koju sumnja da je Trumpu poslala otrov, sa sobom imala vatreno oružje Miroslav Petek, direktor Elektrocentra Petek Direktor Elektrocentra Petek 2018. proglašen najboljim mladim menadžerom

Muškarca se sumnjiči za počinjenje više kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta u sastavu zločinačkog udruženja koje je organizirao i vodio te je takvim kriminalnim aktivnostima državni proračun Republike Hrvatske oštećen za više od 7 milijuna kuna.

Uhićeni 35-godišnjak u bijegu se nalazio od ožujka ove godine, otkad specijalizirani policijski timovi za njim intenzivno tragaju. Ovo je jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca, koji se nalazio i na europskoj listi najtraženijih European Most Wanted.

Na uhićenju 35-godišnjaka su radili riječki i bjelovarski policajci u suradnji s FAST jedinicom MUP-a RH. On će biti prepraćen u Istražni zatvor u Zagrebu.