Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj potrage

Uhićen Hrvat s Europske liste najtraženijih bjegunaca: Osumnjičen za gospodarski kriminalitet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Crikvenici uhićen 35-godišnjak za kojim je bila na snazi međunarodna potraga.

U četvrtak oko 10 sati na crikveničkom području uhićen je 35-godišnji hrvatski državljanina D.H., za kojim je bila na snazi međunarodna potraga, kao i europski uhidbeni nalog.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Muškarca se sumnjiči za počinjenje više kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta u sastavu zločinačkog udruženja koje je organizirao i vodio te je takvim kriminalnim aktivnostima državni proračun Republike Hrvatske oštećen za više od 7 milijuna kuna.

Uhićeni 35-godišnjak u bijegu se nalazio od ožujka ove godine, otkad specijalizirani policijski timovi za njim intenzivno tragaju. Ovo je jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca, koji se nalazio i na europskoj listi najtraženijih European Most Wanted.

Na uhićenju 35-godišnjaka su radili riječki i bjelovarski policajci u suradnji s FAST jedinicom MUP-a RH. On će biti prepraćen u Istražni zatvor u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene