Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski vojni specijalist

Nesreća u Udbini: Vojnik si tijekom vježbe prostrijelio nožne prste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnik Bojne za specijalna djelovanja (BSD) prostrijelio si je stopalo tijkom vježbe gađanja iz pješačkog naoružanja u udbinskoj vojarni.

Tijekom redovite obuke, gađanja iz pješačkog naoružanja u vojarni 'Josip Jović' u Udbini, došlo je do samoranjavanja pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada

Pripadnik Bojne za specijalna djelovanja (BSD) prostrijelio si je dva nožna prsta tijekom današnje vježbe gađanja iz pješačkog naoružanja, te mu je pružena pomoć i izvan je životne opasnosti, izvijestilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Ukrajinska vojska: Loše opremljena, bez novca i odlučnog zapovjedništva

'Prilikom vježbe gađanja, na strelištu, pripadnik BSD-a ozlijedio je stopalo, nakon čega mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja. Izvan je životne opasnosti, te je prevezen i zbrinut u Općoj bolnici u Gospiću, u kojoj su liječnici utvrdili ozljede kostiju dva nožna prsta. S longetom će ozlijeđeni tijekom popodneva biti prebačen u KBC Split, gdje će nastaviti daljnje liječenje', stoji u priopćenju MORH-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene