Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnik Bojne za specijalna djelovanja (BSD) prostrijelio si je stopalo tijkom vježbe gađanja iz pješačkog naoružanja u udbinskoj vojarni.


Tijekom redovite obuke, gađanja iz pješačkog naoružanja u vojarni 'Josip Jović' u Udbini, došlo je do samoranjavanja pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Vezani članci Vinko Ljubičić i Mario Jurič Odvjetnik uhićenog splitskog poduzetnika otkrio što mu se stavlja na teret i poručio: "Uvjeren sam da tu nema ništa protuzakonito" Zgrada Banovine u Splitu U Splitu uhićeno 12 osoba: Poznato za što su osumnjičeni, među uhićenima i poznati splitski poduzetnik

Pripadnik Bojne za specijalna djelovanja (BSD) prostrijelio si je dva nožna prsta tijekom današnje vježbe gađanja iz pješačkog naoružanja, te mu je pružena pomoć i izvan je životne opasnosti, izvijestilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Ukrajinska vojska: Loše opremljena, bez novca i odlučnog zapovjedništva

'Prilikom vježbe gađanja, na strelištu, pripadnik BSD-a ozlijedio je stopalo, nakon čega mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja. Izvan je životne opasnosti, te je prevezen i zbrinut u Općoj bolnici u Gospiću, u kojoj su liječnici utvrdili ozljede kostiju dva nožna prsta. S longetom će ozlijeđeni tijekom popodneva biti prebačen u KBC Split, gdje će nastaviti daljnje liječenje', stoji u priopćenju MORH-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook