Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U Đurđenovcu kod Našica u nedjelju je pronađeno mrtvo tijelo 66-godišnjaka, a zbog sumnje u nasilnu smrt uhićena je jedna osoba, nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, doznaje se u ponedjeljak u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.


 

Vezani članci Filip Zavadlav Stigli rezultati psihijatrijskog vještačenja: Filip Zavadlav bio je bitno smanjeno ubrojiv, prijeti mu i do 50 godina zatvora Branko Šerić, Filip Zavadlav Ostaje u Splitu: Sud odbacio prijedlog odvjetnika da se istraga protiv Filipa Zavadlava prebaci dalje

 

Tijelo je pronađeno u obiteljskoj kući u Gundulićevoj ulici u Đurđenovcu, a zbog tragova koji su upućivali na nasilnu smrt te zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićena je jedna osoba, na kojom traje kriminalisitčko istraživanje.

Mrtvo tijelo 66-godišnjaka prevezeno je u osječki Klinički bolnički centar (KBC), gdje će se obaviti obdukcija, a okolnosti događaja utvrdit će se očevidom i istražnim radnjama, kojima rukovodi nadležno državno odvjetništvo, ističu u policiji, gdje nisu željeli komentirati medijske napise da je zbog sumnje u ubojstvo uhićen žrtvin 39-godišnji sin. (Hina)