Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojici iz Okučana određen 30-dnevni pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski državni odvjetnik Stjepan Haramustek podnio je sudu u Slavonskom Brodu istražni zahtjev protiv 23-godišnjeg Dražena Kozmana iz Gornjih Bogićevaca, koji je u subotu navečer u Okučanima hicima iz automatske puške u mjesnom kafiću ubio tri i ranio šest osoba.

Istražni zahtjev tereti ga za kažnjiva djela trostruka ubojstva, šest pokušaja ubojstva i teško ubojstvo u pokušaju.

Pročitajte i ovo Teška nesreća na A3 - 1 između Novske i Okučana FOTO Objavljeni detalji stravične nesreće na autocesti: Kamion se zabio u auto, poginuli muškarac i žena Beogradska škola u kojoj se dogodio masakr U prostorijama klinike Ispituju dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi: Postavit će mu pet pitanja, a odgovori bi mogli otkriti glavni misterij

Državni odvjetnik Haramustek izvijestio je kako je podnio zahtjev i za provedbu istrage zbog sumnje da je počinio kažnjivo djelo dovođenja u opasnost života i imovine, a zbog posebno teških okolnosti kažnjiva djela predložio je jednomjesečan pritvor za Dražena Kozmana.

"Kako se okrivljenik branio šutnjom, za sada ne možemo objasniti razloge njegova ponašanja. Sve je nagađanje dok on ne kaže svoju priču. Neki od ispitanih svjedoka su tvrdili da je bilo svađe, a neki ne", rekao je državni odvjetnik Haramustek.

Pritvorenik Kozman sutra ujutro bit će sproveden istražnom sucu radi očitovanja o istražnom zahtjevu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene