U mjestu Rugvica kod Dugog Sela u obiteljskoj kući jučer oko 17 sati pronađeno je mrtvo tijelo starice.


Ubijena je 76-godišnja starica, a pronašla ju je žena koja se o njoj skrbila i koja joj je oko 17 sati popodne nosila lijekove. 'Žena se s staricom još čula telefonskim putem jučer oko 16 sati, a kada je sat vremena kasnije došla u kuću, starica je bila mrtva', rekla je Aleksandra Ljuba, glasogovornica PU zagrebačke. Dodala je kako se još uvijek ne zna kako je starica ubijena, a na njezinom tijelu pronađeni su ozljede po glavi i po vratu.

Vezani članci Ilustracija Jezivi zločin u Rusiji: Raskomadala tijelo supruga, organe oprala i nasolila pa ih čuvala u hladnjaku Slika nije dostupna 23-godišnji mladić silovao 78-godišnju staricu

Starica je inače živjela sama u trošnoj kući, a njezina skrbnica rekla nam je kako joj je suprug preminuo još prije par godina te kako njih dvoje nisu imali djece. Mještani Rugvice u šoku su zbog zvjerskog ubojstva. Ubojica je zasad u bijegu i njegov identitet nije poznat. Iz zagrebačke policije rečeno je kako su izvidi u tijeku te kako se radi sve da se ubojica što prije uhiti.