Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zahvatio dva stana

Drama u Zagrebu: U Prečkom buknuo požar u zgradi, vatrogasci spašavali trudnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu oko podneva buknuo je požar u stambenoj zgradi u Tijardićevoj 22 u Prečkom, koji je zahvatio dva stana na susjednim katovima.

Vatrogasci su spasili tri osobe, među kojima je bila i trudnica, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Javna vatrogasna postaja dojavu o požaru zaprimila je oko 12 sati. U njegovom gašenju sudjelovalo je devet vatrogasnih vozila i 27 vatrogasca, a spašene su tri osobe, među kojima je bila i trudnica.

Iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama navode da je požar zahvatio stan na 4. i 5. katu zgrade te dio stana na 6. katu zgrade.

"Požar je lokaliziran, a na terenu se osim pripadnika Javne vatrogasne postrojbe nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Plinare i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.Policija će očevidom utvrditi uzrok požara", izvijestili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene