Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačkaši rade vikendom

U Zagrebu opljačkana dva automat kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz prijetnju pištoljem nepoznati maskirani razbojnik opljačkao je jutros oko 5 sati automat klub u ulici Krste Odaka, na području zagrebačke Trešnjevke, odakle je odnio nekoliko desetaka tisuća kuna, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Policija također navodi kako je uhićen osumnjičeni za subotnju pljačku automat kluba u Ulici Ivane Brlić Mažuranić na području Susedgrada. Osumnjičenik je, naime, jučer oko 18,20 sati, maskiran i uz prijetnju pištoljem, počinio razbojstvo nad troje zaposlenika tog kluba odnijevši više desetaka tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Brzom reakcijom policije i uz pomoć građana, utvrđeno je kako se pljačkaš uputio prema stambenoj zgradi u ulici Zvonimira Furtingera, gdje ga je u iznajmljenom stanu policija uskoro pronašla i uhitila uz primjenu sredstava prisile.

Osumnjičeni 27-godišnjak nalazi se na kriminalističkoj obradi u policiji, rečeno je na konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene