Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na graničnom prijelazu Gunja na županjskom području, policija je jučer u osobnom automobilu 'opel astra' njemačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin J.S. iz Drenovaca kod Gunje, pronašla tri ručne obrambene bombe, pištolj sa spremnikom za streljivo i 140 komada streljiva za pištolj te vojni nož, izvjestila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava.


Tijekom kriminalističke obrade nakon privođenja u policiju, J.S. je policiji dragovoljno predao pušku, dva pištolja, dvije zračne puške, ručnu bombu, dva optička nišana, trotilski metak od 200 grama i 6937 komada streljiva, koje je protuzakonito posjedovao u obiteljskoj kući.

Vezani članci Policija, ilustracija Obiteljski nasilnik uporno kršio samoizolaciju: Pozitivan odlazio u kafić, pa ga zatvorili u karantenu Sudar automobila Nesreća u Vinkovcima: Pijan prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem su bili majka i dijete

Protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, navode iz vukovarsko-srijemske policije.