Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na graničnom prijelazu Gunja

U vozilu pronađeno streljivo, bombe, pištolj i nož

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Gunja na županjskom području, policija je jučer u osobnom automobilu 'opel astra' njemačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin J.S. iz Drenovaca kod Gunje, pronašla tri ručne obrambene bombe, pištolj sa spremnikom za streljivo i 140 komada streljiva za pištolj te vojni nož, izvjestila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Tijekom kriminalističke obrade nakon privođenja u policiju, J.S. je policiji dragovoljno predao pušku, dva pištolja, dvije zračne puške, ručnu bombu, dva optička nišana, trotilski metak od 200 grama i 6937 komada streljiva, koje je protuzakonito posjedovao u obiteljskoj kući.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, navode iz vukovarsko-srijemske policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene