Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog tučnjave u kojoj su ozlijeđena četvorica, od kojih jedan teško, istarska policija provodi kriminalstičko istraživanje nad destoricom hrvatskih državljana, trojicom državljana Italije i jednim državljaninom Srbije, priopćeno je iz istarske Policijske uprave.


Nakon dojave o tučnjavi jučer oko 16 sati, policijski službenici uputili su se u Ulicu Portarol u Vodnjanu i tamo zatekli skupinu muškaraca, u dobi od 19 do 45 godina, od kojih su četvorica imala vidljive ozljede.

Vezani članci Slika nije dostupna Otočac: Romi napali policiju, ganjali ih po ulicama Slika nije dostupna Masovna tučnjava u Makarskoj, teško ozlijeđeno dvoje državljana BiH

Provedenim izvidima utvrđeno je kako je tijekom jučerašnjeg dana, radi mirenja dviju romskih obitelji, održano romsko vijeće. Tučnjava je izbila kada je skupina muškaraca romske nacionalnosti došla do jedne kuće u Ulici Portarol gdje su potom četiri osobe ozlijeđene.

Ozlijeđeni su prevezeni u pulsku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da je 50-godišnjak iz Vodnjana teško ozlijeđen, a ostaloj trojici težina ozljeda još nije utvrđena.

Ostali sudionici sukoba pobjegli su s mjesta događaja te je policija krenula u potragu za njima i ubrzo ih pronašla i uhitila zbog kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede.

Svi su hrvatski državljani sa šireg pulskog područja. (Hina)