Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavio ga tući na stajalištu

U tramvaju ga udario šakom jer je homoseksualac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede a u svezi sa zločinom iz mržnje.

Mladić je 3. kolovoza oko 14:30 sati na tramvajskom stajalištu u Matetić-Ronjgovljevoj ulici ušao u tramvaj i na ulaznim vratima prišao 22-godišnjaku u namjeri da ga teško tjelesno ozlijedi, iz razloga što je oštećeni druge spolne orijentacije, zadao udarac šakom, izvijestila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica

Od udarca je 22-godišnjak zateturao i izašao iz tramvaja, a osumnjičeni je izašao za njim te ga na tramvajskom stajalištu udario još nekoliko puta, nakon čega se udaljio Matetićevom ulicom.

Oštećeni je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a osumnjičeni je, po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz posebno izvješće odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, dodaje se u policijskom priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene