Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar lokaliziran

U Toplani Zagreb se zapalila tona mazuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras oko 18,20 sati izbio je požar u Toplani Zagreb, Hrvatske elektroprivrede (HEP), u Kuševačkoj ulici b.b, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Uzrok požara koji je izbio večeras oko 18,30 sati u Toplani Zagreb, u Kuševačkoj b.b. na Žitnjaku, je zapaljenje oko tone mazuta zbog kvara na ventilu, priopćeno je večeras iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba. Dojava da je u Toplani na Žitnjaku izbio požar u Centar 112 stigla je nešto prije 18,30 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pružena mu liječnička pomoć Nevjerojatni prizori iz Zagreba: Popeo se na 200 metara visok dimnjak toplane na Trešnjevci, reagirala i policija Slika nije dostupna Dok je obavljao radove Uslijed strujnog udara? Preminuo radnik u zagrebačkoj toplani

Na teren su odmah izašli djelatnici Policijske uprave zagrebačke, vatrogasci i djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Utvrđeno je da se zapalilo oko tone mazuta, a požar je uzrokovalo izlijevanje mazuta zbog kvara na ventilu. Vatrogasna postaja Centar i Žitnjak poslale su svaka po jedno vozilo s pjenom, a oko 18,40 požar je lokaliziran.

Toplana Zagreb radi iako nešto smanjenim kapacitetom i više nama opasnosti, navodi gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene