Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tragedija kod Novog Mesta

U strašnoj prometnoj nesreći poginuli otac i dvoje djece: "Sina i unuke čekala sam s ručkom, ali nisu došli..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklog petka iza 15 sati na cesti Poljane pri Mirni Peč – Novo Mesto dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su poginuli otac i njegovo dvoje djece te vozačica iz drugog automobila.

U tragičnoj prometnoj nesreći u petak u slovenskom Gornjem Kamenju poginula je 56-godišnja žena, 38-godišnji muškarac i njegovo dvoje djece, 6-godišnji dječak i 9-godišnja djevojčica.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Otac i dvoje djece vozili su se k baki na ručak. Muškarac se javio svojoj majci i rekao da će s djecom doći kroz 20 minuta.

„Sin mi je javio da dolaze i da će samo kratko stati u ljekarnu. Već sam postavila stol za ručak, a poslao mi je i fotografiju unučića. Prošlo je 20 minuta i njih i dalje nije bilo, ali nisam htjela zvati da ga ne uznemiravam dok vozi. Minute su prolazile i pomislila sam kako je to čudno. Ubrzo su mi na vrata došli policajci. Odmah sam imala loš predosjećaj“, ispričala je za Slovenske Novice potresena majka i baka Jadranka Brankovič.

Dječak je ove jeseni trebao krenuti u 1. razred, a njegova starija sestra u 4.

Ova teška nesreća dogodila se u petak iza 15 sati na cesti Poljane pri Mirni Peč – Novo Mesto. Muškarac (38) upravljao je automobilom Renault Megane u smjeru Novog Mesta kada je iz suprotnog smjera naišla vozačica (56) i upravljajući Škodom Roomster direktno udarila u automobil u kojemu su uz muškarca bila i njegova djeca. Renault se nakon strašnog sudara zapalio. Svih četvero sudionika preminuli su na mjestu nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene