Slovenska policija, ilustracija
Slovenska policija, ilustracija Foto: PIXSELL

Proteklog petka iza 15 sati na cesti Poljane pri Mirni Peč – Novo Mesto dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su poginuli otac i njegovo dvoje djece te vozačica iz drugog automobila.


U tragičnoj prometnoj nesreći u petak u slovenskom Gornjem Kamenju poginula je 56-godišnja žena, 38-godišnji muškarac i njegovo dvoje djece, 6-godišnji dječak i 9-godišnja djevojčica.

Vezani članci Policija, ilustracija Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju Očevid prometne nesreće između čvorova Kosnica i Jakuševec Automobilom naletio na ralicu na obilaznici i poginuo. Kod naplate Ježevo autom se zabili u betonsku prepreku - četvero u bolnici

Otac i dvoje djece vozili su se k baki na ručak. Muškarac se javio svojoj majci i rekao da će s djecom doći kroz 20 minuta.

„Sin mi je javio da dolaze i da će samo kratko stati u ljekarnu. Već sam postavila stol za ručak, a poslao mi je i fotografiju unučića. Prošlo je 20 minuta i njih i dalje nije bilo, ali nisam htjela zvati da ga ne uznemiravam dok vozi. Minute su prolazile i pomislila sam kako je to čudno. Ubrzo su mi na vrata došli policajci. Odmah sam imala loš predosjećaj“, ispričala je za Slovenske Novice potresena majka i baka Jadranka Brankovič.

Dječak je ove jeseni trebao krenuti u 1. razred, a njegova starija sestra u 4.

Ova teška nesreća dogodila se u petak iza 15 sati na cesti Poljane pri Mirni Peč – Novo Mesto. Muškarac (38) upravljao je automobilom Renault Megane u smjeru Novog Mesta kada je iz suprotnog smjera naišla vozačica (56) i upravljajući Škodom Roomster direktno udarila u automobil u kojemu su uz muškarca bila i njegova djeca. Renault se nakon strašnog sudara zapalio. Svih četvero sudionika preminuli su na mjestu nesreće.