Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušio osvježivač prostora?

U središtu Zagreba pronađen mrtav 15-godišnji dječak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak (15) je pronađen u srijedu oko 16 sati na stepenicama kraj smart shopa, u dvorištu u Petrinjskoj ulici 4.

U središtu Zagreba u Petrinjskoj ulici, ispred bivšeg kina Central, u srijedu popodne pronađeno je beživotno tijelo malodobnog dječaka, potvrdila je zagrebačka policija, a neslužbeno se doznaje da je 15-godišnji dječak konzumirao još neutvrđenu količinu biljne materije, a najvjerojatnije je riječ o osvježivaču prostora koji je zamotao u cigaretu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skrivali drogu Strašno otkriće u vrtiću: Pronađen skriveni odjeljak pun opijata, dijete umrlo od predoziranja Ilustracija Jedan mališan preminuo Bio je to paravan za drogu: Nakon što se četvero djece predoziralo u vrtiću, policija otkrila šokantne detalje

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a kriminalističko istraživanje još uvijek traje te će se točan uzrok smrti 15-godišnjaka znati nakon provedene obdukcije, istaknuli su u četvrtak navečer iz Policijske uprave zagrebačke.

Policajci ga upitali čime se bavi, on odgovorio - 'Dilam drogu'

Neslužbeno se doznaje da je 15-godišnji dječak pronađen u srijedu oko 16 sati na stepenicama kraj smart shopa, u dvorištu u Petrinjskoj ulici 4.

Konzumirao je još neutvrđenu količinu biljne materije, a najvjerojatnije je riječ o osvježivaču prostora koji je zamotao u cigaretu i pušio.

Pozlilo mu je, nakon čega je pozvana Hitna pomoć, koja je konstatirala smrt. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene