Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojstvo u Radićevoj

U samom središtu Zagreba opljačkana zlatarnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nepoznatih muškaraca upala su u zlatarnicu u Radićevoj ulici te su, počinivši razbojništvo nad djelatnikom, pobjegli u nepoznatom smjeru s navodno većom količinom nakita.

U samom središtu Zagreba, u Radićevoj ulici, jutros oko 10 sati dvojica nepoznatih muškaraca upala su u jednu zlatarnicu te su počinili razbojništvo nad djelatnikom, doznajemo u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Užas u Kaštelima Dvojica ranjenih FOTO Društvenim mrežama kruži snimka užasa u Kaštelima: Zbog parkinga pucao u HGSS-ovca, drugog napao sjekirom, napadač od ranije poznat policiji U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist

>> Opljačkana banka u Sesvetama i trgovina u Maksimiru

Službenih informacija o plijenu s kojim su pobjegli nema, ali neslužbeno se može čuti da je riječ o većoj količini zlatnine.

Djelatnik je ozlijeđen te mu je na mjestu događaja pružena liječnička pomoć, a policija je i u poslijepodnevnim satima još bila na očevidu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene