Otac i sin koji su u ponedjeljak rano ujutro stradali u požaru stana obiteljske kuće u Dućama kod Omiša stabilno su te zadržani u Jedinici intezivnog liječenja Odjela plastike KBC-a Split, doznaje Hina od v.d. pročelnika Zavoda za plastičnu restronstrukcijsku kirurgiju KBC-a Split Bojana Štambuka.

Galerija


"Pacijenti su stabilizirani, primljeni u Jedinicu intezivnog liječenja na daljnju opservaciju, a radi se o teškim tjelesnim ozljedama. Stariji muškarac ima opekline obiju šake, glave i vrata, dok je mlađi muškarac zadobio opekline obaju stopala, glave i vrata", izjavio je za Hinu Štambuk. 

Vezani članci Požar BMW-a u Zagrebu Vatrena noć na zagrebačkim Srednjacima: Planuo BMW X5, vatra se proširila na još jedan auto Požar u poslovnoj zgradi na Radničkoj cesti - 2 Radnička cesta puna dima: Zapalio se automobil u Zagrebu, vatrogasci na terenu

50-godišnji otac i njegov 27-godišnji sin teško su stradali nakon što je jutros u 4:25 u njihovoj kući na adresi Put stare Duće 14 buknuo požar.

U trenutku požara, osim oca i sina, u stanu je bilo i dvoje maloljetne djece koju su iz vatre izvukli 27-godišnjak i njegov otac. Djeca nisu ozljeđena i zbrinuta su kod majčine obitelji.

Vatru u Dućama 40-ak minuta nakon izbijanja požara ugasilo je 20 vatrogasaca s četiri vozila DVD-a Omiš i Dugi Rat.

Neslužbeno se doznaje da je u požaru izgorio cijeli stan, kao i da će materijalna šteta biti velika.

Uzroci izbijanja požara bit će poznati nakon očevida. (Hina) 

Dramatične snimke putnika s kruzera Viking Sky: Pogledajte usred čega je preko tisuću ljudi trebalo ostati pribrano