Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zgradi na Marulićevom trgu oko podneva izbio je požar u stanu na drugom katu, no osim veće materijalne štete nitko nije ozlijeđen, a riječ je o petom požaru u posljednja 24 sata na zagrebačkom području.


Požar koji je izbio u kuhinji stana na Marulićevom trgu na kućnom broju 14 vrlo brzo su ugasili vatrogasci koji od jučer imaju pune ruke posla. Tako su noćas oko ponoći morali gasiti požar na Zagrebačkoj cesti na Črnomercu, gdje je nepoznati počinitelj zapalio plastični pano s voznim redom ZET-ovih autobusa.

Vezani članci Ključevi, ilustracija Nevjerojatan oglas za garsonjeru: ''Izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata...'' Stanodavci iz pakla (Foto: boredpanda.com) Očajni podstanari više ne znaju što bi sa sobom, stanodavci ih ignoriraju ili im dodatno zagorčavaju život

Tom požaru jučer su, pak, prethodila još tri. Prvo su ujutro oko 10 sati u Jarunskoj ulici na Trešnjevci dvije nepoznate osobe zapalile tendu lokala u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke, potom je, zbog neispravne dimovodne cijevi, oko podneva izbio požar na obiteljskoj kući u Ščapovcu kod Kloštar Ivanića te oko 18,30 sati u Soblinečkoj ulici u Sesvetama u skladištu trgovine. Uzrok tog požara bile su neispravne električne instalacije. (Hina)