Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zgradi na Marulićevom trgu oko podneva izbio je požar u stanu na drugom katu, no osim veće materijalne štete nitko nije ozlijeđen, a riječ je o petom požaru u posljednja 24 sata na zagrebačkom području.


Požar koji je izbio u kuhinji stana na Marulićevom trgu na kućnom broju 14 vrlo brzo su ugasili vatrogasci koji od jučer imaju pune ruke posla. Tako su noćas oko ponoći morali gasiti požar na Zagrebačkoj cesti na Črnomercu, gdje je nepoznati počinitelj zapalio plastični pano s voznim redom ZET-ovih autobusa.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Planuo stan na drugome katu zgrade u Trogiru: Na teren izašli vatrogasci, hitna i policija Cijene stanova sve skuplje - 1 Cijene nekretnina diljem Hrvatske rastu, stručnjaci otkrivaju hoće li se to uskoro promijeniti: "Oni koji očekuju nekakav pad cijena..."

Tom požaru jučer su, pak, prethodila još tri. Prvo su ujutro oko 10 sati u Jarunskoj ulici na Trešnjevci dvije nepoznate osobe zapalile tendu lokala u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke, potom je, zbog neispravne dimovodne cijevi, oko podneva izbio požar na obiteljskoj kući u Ščapovcu kod Kloštar Ivanića te oko 18,30 sati u Soblinečkoj ulici u Sesvetama u skladištu trgovine. Uzrok tog požara bile su neispravne električne instalacije. (Hina)