Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svega nekoliko sati razbojnici su jučer navečer orobili benzinsku postaju, dvije kladionice i trgovinu, pri čemu su ukrali više desetaka tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.


S najvećim plijenom od nekoliko desetaka tisuća kuna pobjegla su dvojica razbojnika koji su s tzv. fantomkama preko lica i naoružani pištoljem oko 22 sata opljačkali Ininu benzinsku crpku u Novom Zagrebu, u ulici SR Njemačke.

Vezani članci Slika nije dostupna Na raskrižju mu ušli u kamion i ukrali uređaj za navigaciju! Slika nije dostupna Zagreb: Desetak uhićenih zbog pljački

Razbojnici su iskoristili primopredaju službe, pa su prijeteći
pištoljem zatražili novac od zaposlenika, koji su im ga dali u u
strahu za vlastiti život.

Više od deset tisuća kuna ukrao je razbojnik iz sportske kladionice u Ilici na području Črnomerca. Nepoznati razbojnik ušao je u kladionicu oko 17,30 sati dok je zaposlenica bila sama i prijeteći joj pištoljem uzeo novac i pobjegao.

Druga je kladionica opljačkana bez oružja, ali uz verbalne prijetnje. Razbojnik, maskiran vunenom kapom i šalom, ušao je u kladionicu na području Maksimira nešto prije 20 sati i natjerao zaposlenicu da mu preda novac, a pobjegao je s nešto više od tisuću kuna.

Pola sata ranije, na drugom kraju grada, na području Susedgrada, maskirani je razbojnik, prijeteći pištoljem, ukrao nekoliko tisuća kuna iz trgovine mješovitom robom.