Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostao ispod vlaka

U naletu vlaka poginuo pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Policijske uprave krapinsko zagorske Zoran Lončar potvrdio je da je jutros u 5,27 sati u naletu vlaka na relaciji Zabok - Zagreb, na pruzi kod Velikog Trgovišća, poginula muška osoba.

Vlak je prometovao na relaciji Zabok - Zagreb, a nesreća se dogodila na otvorenom dijelu pruge 500-tinjak metara prije željezničke postaje Veliko Trgovišće, rekao je Lončar dodavši kako je mrtvozornik u 6,15 sati ustanovio smrt pješaka.

Napomenuo je i kako je tijelo za sada nepoznate muške osobe prevezeno na obdukciju.

Županijski centar 112Krapina jutros je primio dojavu sa željezničkoga kolodvora Veliko Trgovišće o naletu vlaka na pješaka koji je ostao ispod vlaka, a promet na relaciji Zagreb - Zabok je bio je u prekidu do 9 sati. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija U pratnji odvjetnika Sam se javio u postaju: Predao se vozač koji je ubio pješaka pa bježao policiji

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene