Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li riječ o nasilnoj smrti?

U kući kod Požege pronađeno mrtvo tijelo 50-godišnje žene, na glavi je imala ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija", rekao je Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice.

Požeško-slavonska policija javila je večeras kako je u mjestu Pavlovci u obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo 50-godišnje žene.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac

Kako navode lokalni mediji, tijelo je pronađeno kasno popodne, a još nije poznato koji je uzrok smrti.

Više informacija bit će poznato po okončanju očevida. "Dojavu smo dobili od jednog od članova obitelji, s nesretnom ženom su živjeli njen suprug i sin. Očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda. Nakon što on bude završen znati će se što je uzrok smrti", rekla je Nikolina Janković, djelatnica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske, prenosi 24 sata.

"Uz mene u obiteljskoj kući je bila mrtvozornica. Na glavi oštećene uočene su dvije ozlijede koje bi mogle biti uzrok smrti. Obavili smo razgovor sa suprugom i njihovim sinom, međutim oni su pod utjecajem alkohola, suprugu je izmjereno tri, a mladiću dva primila alkohola u krvi i nesuvislo su govorili.

Rekli su nam da svi oni troše antidepresive i da je žena u poslijepodnevnim satima popila pedesetak tableta. Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija. Muškarac i njegov sin se prvo moraju otrijezniti da bi s njima bio moguć razgovor nakon kojeg ćemo uz nalaz obdukcije složiti cijeli mozaik što se dogodilo u kući posljednjeg dana u godini", rekao je Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene