Ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija", rekao je Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice.


Požeško-slavonska policija javila je večeras kako je u mjestu Pavlovci u obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo 50-godišnje žene.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović: "Ne osjećam se ugroženo od onih koji se nisu cijepili. Što ćemo dalje? Proganjat ćemo ljude jer imaju karijes?" Policijski očevid u Heinzelovoj ulici - 1 Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist

Kako navode lokalni mediji, tijelo je pronađeno kasno popodne, a još nije poznato koji je uzrok smrti.

Više informacija bit će poznato po okončanju očevida. "Dojavu smo dobili od jednog od članova obitelji, s nesretnom ženom su živjeli njen suprug i sin. Očevid uz asistenciju policije obavlja Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda. Nakon što on bude završen znati će se što je uzrok smrti", rekla je Nikolina Janković, djelatnica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske, prenosi 24 sata.

"Uz mene u obiteljskoj kući je bila mrtvozornica. Na glavi oštećene uočene su dvije ozlijede koje bi mogle biti uzrok smrti. Obavili smo razgovor sa suprugom i njihovim sinom, međutim oni su pod utjecajem alkohola, suprugu je izmjereno tri, a mladiću dva primila alkohola u krvi i nesuvislo su govorili.

Rekli su nam da svi oni troše antidepresive i da je žena u poslijepodnevnim satima popila pedesetak tableta. Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija. Muškarac i njegov sin se prvo moraju otrijezniti da bi s njima bio moguć razgovor nakon kojeg ćemo uz nalaz obdukcije složiti cijeli mozaik što se dogodilo u kući posljednjeg dana u godini", rekao je Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice.