U nedjelju iza 6 sati na parkiralištu ispred stambenih zgrada u Ulici Miroslava Krleže u Karlovcu zapalio se osobni automobil. Radi se o automobilu marke BMW karavan, oštećeni su i automobili koji su bili parkirani u blizini.

Galerija


U nedjelju u jutarnjim satima na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu, buknuo je požar na osobnom automobilom karlovačkih registarskih oznaka kojim se koristi 56-godišnjak.

Vezani članci Prometna policija mjeri brzinu (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 4 Rigorozna kazna: Recidivist vozio bez dozvole pa dobio 45 dana zatvora Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Kristina Stedul Fabac) Teška prometna nesreća u Karlovcu: U naletu automobila poginuo pješak

"Očevid na mjestu događaja proveden je u nazočnosti djelatnika Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' te je utvrđeno da je uzrok požara zapaljenje vozila otvorenim plamenom", priopćila je PU karlovačka.

U požaru je BMW u potpunosti izgorio, a plamenom su zahvaćena još dva vozila. Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.