Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

U domu 55-godišnjaka pronađena eksplozivna sredstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave podnijet će kaznenu prijavu protiv 55-godišnjaka iz baranjskog mjesta Darde, u čijem su domu pronašli različita minsko-eksplozivna sredstva, oružje i streljivo, izvijestila je danas ova PU.

Jučerašnjom pretragom osumnjičenikova doma pronađene su dvije ručne bombe, tromblonska mina, eksplozivno streljivo kalibra 20 milimetara, puška M-48, dijelovi puškomitraljeza, prerađeni raketni pištolj, bajunet i 479 metaka različitog kalibra.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se uzrok Gasili požar pa pronašli nešto što nisu očekivali: "To predstavlja veliku opasnost za ljude, pa i vatrogasce" Slika nije dostupna U Štinjanskoj luci izvađen arsenal minsko-ekslozivnih sredstava

Pronađeni predmeti su oduzeti, a protiv 55-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, izvijestila je policija. U PU podsjećaju da je na snazi Zakon o oružju, koji građanima omogućuje dragovoljnu predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava bez sankcija.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene