Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hladnoća uzima danak

U Baranji pronađene dvije mrtve osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na baranjskom području pronašla dva mrtva tijela.

Policija je jučer u Baranji, na raskrižju cesta Širine-Sudaraš, u odvodnom kanalu pronašla mrtvu 85-godišnjakinju iz Širina.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Policija traga za osumnjičenima za ratne zločine u Baranji kazneno prijavljeni Policija traga za osmoricom zbog ratnih zločina u Baranji: "Ozljeđivali su ih, nanosili im patnju i bol, neki su se pokušali ubiti"

Drugu mrtvu osobu, 81-godišnjaka iz Osijeka, policija je pronašla u Kebin-sokaku, naselju vikendaša kod Bijelog Brda, izvijestila je osječko-baranjska policijska uprava. Po nalogu istražnoga suca, u osječkome Kliničkome bolničkom centru obavit će se obdukcija.

Glasnogovornik osječko-baranjske Policijske uprave Marko Ćaleta izjavio je kako obdukcija još nije gotova, no pretpostavlja se da su te dvije starije osobe umrle od pothlađivanja. Početkom tjedna kod Našica je pronađen mrtav 58-godišnjak, koji je umro od pothlađivanja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene