Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršeno kriminalističko istraživanje

Trojka podvodila 21-godišnjakinju iz Mostara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogirska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim A. T. i 30-godišnjom A. L. koje sumnjiči za podvođenje 21-godišnje B. P. iz Mostara.

Trogirska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim Alenom T. i 30-godišnjom Anitom L. koje sumnjiči za podvođenje 21-godišnje Belme P. iz Mostara. Treća sudionica u podvođenju, 45-godišnja Sanja T. bit će ispitana i vjerojatno kazneno prijavljena nakon što iziđe iz splitske bolnice.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

 

Alen T., Anita L. i Sanja T. Belmu su podvodili u razdoblju od 24. studenog do prekjučer kad ih je policija otkrila. Trojka je usluge mlade Belme nudila u Malom oglasniku i tako dolazila do klijenata.

No, podvodači su se međusobno posvađali. I nije sve ostalo na verbalnom sukobu. Alen je Sanju udario šakom u glavu i ukrao joj nekoliko tisuća kuna. Kad je Sanja pomoć potražila u KBC-u Split, policija je otkrila njihovu rabotu. Alen i Anita zaradili su kaznenu prijavu zbog podvođenja, a Alen je kazneno prijavljen i zbog razbojništva.

Prijave protiv njega i Anite policija je dostavila Županijskom državnom odvjetništvu, a oni su predani pritvorskom nadzorniku.(VLM Agencija)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene