Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje među mladima ne jenjava

Trojica kod škole pretukli učenika i slomili mu nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Sisku podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja protiv trojice maloljetnika, a jedan je 15-godišnjak kazneno prijavljen i zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Utvrđeno je da su jučer nešto prije devet sati, za vrijeme školskog odmora u blizini Srednje obrtničke škole u Sisku, dvojica učenika te škole, u dobi od 16 i 15 godina, držala za ruke 14-godišnjeg maloljetnika, dok ga je treći 15-godišnjak udarao šakama, a potom ga uhvatio rukama oko nogu, podigao s tla i bacio, uslijed čega je taj učenik 1. razreda zadobio prijelom desne potkoljenice, piše Sisak.info.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nasilje u školi Oglasio se uhićeni profesor: "Znam da moram prestati s povremenim pivicama, ali..." Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

Medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Sisak gdje su ozljede okvalificirane kao teške. Protiv trojice nasilnika je podnesen i optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja na javnom mjestu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene