Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz neutvrđenih razloga

Tragičan kraj potrage: 30-godišnjak automobilom sletio s ceste i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je u srijedu nestao na sinjskom području pronađen je mrtav, potvrdila je PU splitsko-dalmatinska za DNEVNIK.hr. Za njim se tragalo od četvrtka.

Muškarac za kojim se tragalo od četvrtka je pronađen mrtav. Nestao je u srijedu na sinjskom području nakon što se Mercedesom udaljio u nepoznatom pravcu.

''Jučer oko 17:00 na sinjskom području u rijeci Cetini uočeno osobno vozilo u kojem je pronađeno tijelo muške osobe. Obavljenim očevidom je utvrđeno da nema elemenata kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tužna vijest Ukrajinski glumac i omiljeni voditelj poginuo u ruskom granatiranju, prije par dana je dao otkaz kako bi branio svoju zemlju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pucali iz vozila Pucnjava ispred srednje škole u SAD-u: Jedan tinejdžer poginuo, dvojica teško ozlijeđena

Sumnja se kako je, iz za sada neutvrđenih razloga, 30-godišnji vozač skrenuo s lokalne ceste kada je došlo do nekontroliranog kretanja vozila koje je upalo u rijeku. Slijedi podnošenje izviješća o događaju nadležnom državnom odvjetništvu'', potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske za DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene