Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SURADNJA S NADLEŽNIMA

Teško ozlijeđeno dijete završilo u bolnici: Policija dovršila istragu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u suradnji s nadležnim institucijama provela je kriminalističko istraživanje, nakon kojega nije potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela.

Jedno dijete je teško ozlijeđeno u Turopolju u nedjelju. Pružena mu je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, izvijestila je zagrebačka policija u ponedjeljak. 

Prema neslužbenim informacija, riječ je o novorođenčetu u dobi od dva mjeseca, koje su u bolnici primili u teškom stanju, naime, beba ne može samostalno disati i ima oteknuće mozga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA ISTRAŽUJE Dijete u teškom stanju dovezeno u KBC Zagreb: Beba završila na respiratoru zbog nagnječenja mozga?
Pročitajte i ovo Tatini refleksi Jao... Za dlaku izbjegli tragediju! Tata u zadnji tren spasio dijete od pomahnitalog vozača

Odmah je istaknula da se provodi istraga, a dan kasnije izvijestila je da kroz dosadašnje kriminalističko istraživanje koje je provela u suradnji s nadležnim institucijama nije potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene