Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TUNEL MRAVINCI

Teška prometna nesreća kod Splita: Pet vozila sudarilo se u tunelu, dvije osobe prebačene u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se dogodila u tunelu Mravinci na brzoj cesti od Klisa prema Splitu sudjelovalo je pet vozila, objavila je policija. Dvije su osobe prebačene u bolnicu, a cesta je do okončanja očevida bila zatvorena za promet.

Na brzoj cesti od Klisa prema Splitu, u tunelu Mravinci predvečer se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo pet vozila, javila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život

Po prvim informacijama dvije su osobe prevezene u bolnicu. U tijeku je očevid, nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, kazala je kako još ne može govoriti o dinamici nesreće, odnosno što se točno dogodilo, ali je istaknula da je sama činjenica da je do nesreće došlo u tunelu otežavajući faktor. Zasad još nije poznata težina ozljeda osoba koje su odvezene na liječničku skrb.

Brza cesta iz smjera Klisa prema Splitu bila je do okončanja očevida zatvorena za promet, a vozila su se se preusmjeravala na staru klišku cestu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene