Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje teško stradalih

Teška prometna nesreća, automobil PROBIO kuću, ozlijeđen i maloljetnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Donjim Meljanima kod Virovitice, automobil se zaletio u kuću. Teško su stradala dva putnika.

Ukoliko imate fotografije ovog događaja, možete nam ih poslati na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

U selu Donji Meljani, nedaleko od škole, dogodila se stravična nesreća u kojoj su teško stradala dvojica putnika, javlja Informativni centar Virovitica.

Stradao je 25-godišnjak i jedna maloljetna muška osoba. 'Došlo je do udara vozila u zid kuće, ali točni uzroci nesreće još se ne znaju', rekao  je za Dnevnik.hr glasnogovornik PU virovitičko-podravske. Kazao je kako su unesrećeni zadobili teške tjelesne ozlijede te su u životnoj opasnosti. ZZbrinuti su u općoj bolnici Virovitica.

Nesreća se dogodila na božićno jutro, u 6:15 sati kada je osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, zahvatila bankinu te se zabila u obiteljsku kuću, čiji je desni dio je uslijed udara, srušila.

Slavonski Brod: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Pri tom je srušen i prometni znak, otpao je motor vozila, a ono se zaustavilo na suprotnoj strani ceste, okončavši put na krovu. Dvojicu putniku, spašavali su slatinski vatrogasci koju su da bi se došlo do unesrećenih rezali lim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene