Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Policija objavila

OTKRIVEN UZROK TEŠKE NESREĆE NA A3 Prevelika brzina presudila vozaču i suvozaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila kako se vozač Seata velikom brzinom zabio u stražnji dio prikolice kamiona, pri čemu su na mjestu poginuli i on i njegov suvozač.

Teška prometna nesreća u kojoj su u ponedjeljak iza 21:30 sati na autocesti A3 nedaleko od Zagreba poginula dvojica muškaraca dogodila se zbog prevelike brzine, izvijestilo je državno odvjetništvo nakon provedenog očevida.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Do nesreće je došlo kada je automobil Seat Altea, koji je vozio 32-godišnjak, udario u stražnji dio kamiona s prikolicom makedonskih oznaka, za čijim je volanom bio 48-godišnjak. Od siline udara na mjestu su poginuli vozač automobila i njegov 49-godišnji suvozač.

"Po dosad utvrđenim podacima, do prometne nesreće je došlo kada je osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin velikom brzinom naletio na priključno vozilo teretnog vozila makedonskih registarskih oznaka, pri čemu su na mjestu nesreće smrtno stradali 32-godišnji vozač i 49-godišnji hrvatski državljanin kao suvozač u njegovom osobnom automobilu.

Državno odvjetništvo će naložiti provođenje daljnjih dokaznih radnji i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica prometne nesreće", izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene