Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća u Senjskoj Dragi

Prikolica s hladnjače otkačila se i zabila u auto: Suvozačica (27) poginula, vozač (28) teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prikolica se otkačila od vozila iz zasad nepoznatih razloga. Suvozačica je preminula u KBC-u Sušak od zadobivenih ozljeda, a vozač automobila zadržan je na liječenju zbog teških ozljeda.

U teškoj prometnoj nesreći u utorak u 12:30 na državnoj cesti 23, u mjestu Senjska Draga poginula je suvozačica (27) u osobnom automobilu kad se u njega zabila prikolica koja se otkačila s hladnjače zadarskih registracijskih oznaka kojom je iz smjera Senja u smjeru Vratnika upravljao 55-godišnjak iz Zadra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist Ilustracija Ozlijeđene i četiri osobe Tragedija u Sisku, poginula mlada žena: Automobil izletio s ceste i udario u most

"Iz zasad nepoznatog razloga dolazi do odvajanja priključnog vozila koje prelazi na suprotnu prometnu traku i udara u lijevu bočnu stranu osobnog automobila slovenske nacionalne oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji slovenski državljanin. Uslijed zadobivenih ozljeda 27-godišnja putnica u osobnom automobilu preminula je u KBC-u Sušak, dok je vozač osobnog automobila teško ozlijeđen i zadržan na liječenju", priopćila je policija ličko-senjska.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene