Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekordna zaplijena na Bajakovu

Švercali cigarete i robu u vrijednosti 2,5 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije mega zaplijene cigareta i odjevne robe na graničnom prijelazu Bajakovo, na granici između RH i Srbije, zaprepašćuju vrtoglavim brojkama.

Djelatnici PU vukovarske zaustavili su dva kamiona, jedan na putu iz Turske, a drugi iz Republike Češke na navedenom graničnom prijelazu te spriječili šverc robe i cigareta ukupne vrijednosti 2.462.700 kuna!

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Slika nije dostupna Krijumčarenje preko granice Policija zaplijenila 1.749 kutija cigareta

PU vukovarska je na pressici održanoj danas u 13 sati izvijestila kako je u dva kamiona zaplijenjeno 20.139 šteka cigareta te 20.529 kilograma odjevne robe. Cigarete su zaplijenjene u češkom kamionu koji je dolazio iz smjera Srbije, a njihova tržišna vrijednost se procjenjuje na 2.013,900 kuna.

Kamion s odjećom zaustavljen je na Bajakovu dolazeći iz smjera Srbije, a roba je bila namijenjena belgijskom tržištu. Njezina tržišna vrijednost procijenjena je na oko 60.000 eura.

Policija je turski kamion zaustavila još 16. kolovoza, a češki kamion zaplijenjen je jučer popodne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene