Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plijen od 250 tisuća eura

Sumnja na planiranje pljačke: Dva hrvatska državljana uhićena u BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba među kojima su i dva hrvatska državljanina uhićeno je u nedjelju na području središnje Bosne pod sumnjom da su pripremali pljačku oko 250 tisuća eura, priopćila je Uprava policije MUP-a Federacije BiH.

Kako se navodi u priopćenju objavljenom u Sarajevu, policijska operacija provedena je u jutarnjim satima na području Travnika i Gornjeg Vakufa gdje je pretraženo pet različitih lokacija.

Policijski su istražitelji nakon uhićenja osumnjičenih utvrdili kako su oni u proteklom razdoblju pripremali izvršenje teškog kaznenog djela planirajući iz jedne sportske kladionice ukrasti iznos od 500 tisuća konvertibilnih maraka (oko 250 tisuća eura).

Svi uhićeni privedeni su u policijsku postaju u Travniku a nakon kaznene obrade bit će predani nadležnom tužiteljstvu, objavila je federalna uprava policije. (Hina)

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene