Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako je za Dnevnik.hr potvrdio Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske, nesreća se dogodila kod pružnog prijelaza, točno nasuprot bazena na Topličkoj cesti. Težina ozljeda osoba koje su stradale u nesreći još nije poznata.


U subotu kasno popodne, oko 17:30, u Donjoj Stubici sudarili su se osobni automobil i autobus, pri čemu je ozlijeđeno više ljudi.

Vezani članci Policija u Rio de Janeiru, ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL) Policija upucala napadača koji je četiri sata držao taoce u autobusu u Rio de Janeiru Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Za dlaku izbjegao frontalni sudar, ali vozač iza njega nije bio te sreće

Kako je za Dnevnik.hr potvrdio Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske, nesreća se dogodila kod pružnog prijelaza, točno nasuprot bazena na Topličkoj cesti. Težina ozljeda osoba koje su stradale u nesreći još nije poznata. Policijski očevid je u tijeku, a po njegovu okončanju znat će se više detalja.

Po neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kad je automobil jureći preletio preko pruge i zabio se izravno u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija objavljeno je kako se liječnici bore za život vozača automobila.