Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Splitski navijač slavio pobjedu pa propucao tri osobe, u Zagrebu se propucao muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe ozlijeđene hicima iz vatrenog oružja u četvrtak oko 23 sata u kafiću u središtu Splita u incidentu koji se dogodio za vrijeme navijačke proslave pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Njemačkom, potvrdila je splitska policija.

Slaveći pobjedu hrvatskih nogometaša u jednom splitskom kafiću došlo je do fizičkog obračuna navijača, pri čemu je zasad nepoznati muškarac ispalio više hitaca iz pištolja i ranio tri muškarca. 

Pročitajte i ovo Kune PRIOPĆENJE HNB-A Milijarde kuna još su uvijek kod građana, njihova zamjena od sredine travnja na novoj lokaciji Saša Lugonjić, reporter Dnevnika Nove TV Dinamo - AEK Policijska opsada stadiona, nadlijeću ga helikopteri i dronovi: "Na tribinama će biti 12 članova obitelji pokojnog navijača"

Svi se nalaze na liječenju u splitskoj bolnici i nisu željeli razgovarati s novinarima. Dvojica su ranjena u nogu, jedan u rame. 

Liječnici su izvjestili da nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti. U navijačkoj tučnjavi razbijena su stakla kafića i prevrnuto je više stolova.

U Zagrebu se muškarac teško ozlijedio pištoljem

Navijanje na javnim mjestima u Zagrebu tijekom prijenosa utakmice Hrvatska - Njemačka prošlo je bez incidenata, no u stanu na području Črnomerca muškarac se teško ozlijedio pištoljem, doznaje se od zagrebačke policije.

Zagrebačko središte je od 16 sati do ponoći za vrijeme prijenosa utakmice i koncerta na Trgu bana Jelačića posjetilo oko 5000 građana.

Osim što su nepoznati počinitelji zapalili 12 baklji i što je nehotice loptom razbijen izlog u Prolazu neboder, drugih izgreda nije bilo, rekli su u policiji.

Nakon utakmice 31-godišnjak je u stanu na području Črnomerca uperio prema sebi pištolj s prstom na okidaču, a kad je njegova djevojka pokušala izmaknuti pištolj došlo je do opaljenja. Prije toga je ispred zgrade u zrak ispalio nekoliko hitaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene